POLITIČARKA SE UDALA POČETKOM JUNA ZA POZNATOG ADVOKATA, A SADA JE OBJAVILA SLIKU SA ODMORA: Evo gde je otputovala Dubravka Kralj

Printskrin/Instagram

Dubravka Kralj, nekadašnja narodna poslanica i visoka funkcionerka SPS-a, početkom juna je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku poznatom advokatu Stefanu Jokiću.

Jedna od najlepših dama na našoj političkoj sceni je juče na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila i sliku sa odmora koji provodi u Crnoj Gori.

- I danas znam da izrecitujem celu "Boku" Alekse Šantića, jednu od prvih naučenih pesmica na insistiranje uporne mame, profesorke književnosti. I danas, posle toliko "grčkih" godina, iznova oduševljena njenom lepotom, posebno uz najboljeg vodiča na svetu - napisala je ona u opisu slike koju je objavila na svom nalogu na Instagramu.

A da joj odmor i te kako prija vidi se i po pomenutoj slici, na kojoj lepa Dubravka pozira nasmejana.

Podsetimo, Dubravka, koja slovi za jednu od najlepših dama na političkoj sceni, za naš list je nedavno otkrila detalje sa svog glamuroznog venčanja.

- U Hramu Svetog Save nas je venčao vladika Stefan. Budući da je mladoženjina porodica iz Crne Gore, zamolila sam Marka Šćepanovića, svog dragog druga da uz gusle izvede svadbenu zdravicu. A imali smo i splet igara i pesama iz Banata, kao plezir mojim Zrenjanincima - istakala je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"DAČIĆU SU SARADNICI OKRENULI LEĐA, DOŠLO JE DO UNUTRAŠNJE DIVERZIJE!" Obradović prokomentarisao totalni debakl SPS-a  Kurir televizija