MILICA ČEKA PETO DETE SA MILIJARDEROM, A SADA OTKRILA DETALJE: Nišlijka progovorila o drami kroz koju prolazi od kad je trudna!

tiktok.com/@milica_polskaya

Nišlijka Milica Polskaja koja je udata za milijardera iz Kazahstana otkrila je da će dobiti peto dete. Nakon ovog otkrića javnosti objavila je i nekoliko snimaka u kojima objašnjava kako podnosi trudnoću i šta se promenilo u ovoj u odnosu na prethodne.

"Od početka trudnoće ugojila sam se šest kilograma. Normalno je oko tri kilograma ali ja sam samo spavala i jela. Ne smem puno da vežbam jer je peta trudnoća pa je rizično, ali sam počela sa laganim aktivnostima i skinula sam kilogram" rekla je Milica u snimku na TikToku.

Milica ima četvoro dece sa bogatim Kazahstancemfoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Influenserka tvrdi kako ne može da se kontroliše kada je hrana u pitanju ali da se trudi da svede na neku normu od tri kilograma u ovom periodu trudnoće. Fanovi na Tiktoku su joj pružili podršku i rekli da izgleda prelepo te da uživa u trudničkim danima i da se ne obazire na debljinu.

Ko je Milica Polskaja

Pre nezamislivog bogatstva u kom se obrela posle udaje, ova devojka živela je na sasvim običan način. Milica Vidosavljević rodila se u Boru, a kasnije se sa porodicom preselila u Niš, studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom.

Milica je otkrila da čeka peto detefoto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

Milica se često na mrežama hvali skupocenim poklonima koje dobija od muža, poput luksuznih brendova cipela, torbi i haljina, a neretko podeli i kadrove u kojima pokazuje kakvom kolekcijom nakita raspolaže. Mnogi smatraju da ju je muž razmazio do besvesti i okovao u zlatu i dijamantima, a Milica ističe da pravi muškarac treba da vodi računa o svojoj supruzi.

(Kurir.rs/M.J)