Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

šta reći?

DOJIĆU SVOJE UNUKE, MNOGO VOLIM BEBE: Glumica ne može da se pomiri sa odrastanjem dece, pa šokirala priznanjem!

Pop kultura

Glumica Fej Ripli (58) ima odraslu decu koja su krenula svojim putem, te neskriva da joj se javio osećaj "praznog gnezna". U braku dugom 23 godine dobila je ćerku Parker i sina Sonija koji su danas odrasli ljudi.

"Ovo je najizazovniji trenutak u mom životu, videti kako moja deca rastu. Ali onda tu prazninu možete popuniti ulogom bake i deke. Drago mi je što to radim, ali ja ću ih i dojiti. Moram priznati da jako volim bebe pa verujem da ću preuzeti i ulogu dojilje", kazala je glumica i ostavila javnost u šoku.

Fej Ripli progovorila o sindromu "praznog gnezda"foto: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fej je već govorila o tome kako je previše vezana za svoju decu i zaštitnički nastrojena prema njima. Teško joj pada njihovo odrastanje i period kada im više nije toliko potrebna kao kada su bili mala deca. Međutim, ona ima plan. Kako kaže, sina Sonija će namamiti da ostane u roditeljskom domu zahavljujući tome što dobro kuva te će mu biti teško da se odvoji od njene kuhinje.

Takođe je priznala i da je razočarana Parkerinom željom da postane glumica jer kao jedna od žena u industriji, zna kroz što žene prolaze te navodi da to nije toliko lepo koliko se čini.

Zahvalna je glumica i na vremenu povedenom s decom tkom karantina za vreme koronavirusa.

"Mogla sam da im kuvam. Bili su prisiljeni na vezu sa mnom koju bi već davno odbacili", rekla je Ripli, koja je glumila u serijama ‘Cold Feet‘, ‘Reggie Perrin‘, ‘Monday Monday‘, ‘Suspects‘ i drugima.

(Kurir.rs/Jutarnju/M.J)

Bonus video: