"UBLAŽAVAMO SITUACIJU, ALI DETE RAZUME DA OVO NIJE OBIČAN VIRUS" Pomozimo Viktoru kome je dijagnostikovan maligni tumor (VIDEO)

Kurir Televizija

Viktoru Miletiću je ove godine dijagnostikovan maligni tumor u maloj karlici. Pored cerebralne paralize sa kojom se bori od rodjenja, njegovo zdravstveno stanje sada je još ugroženije.

Potrebna su mu sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, terapije, lekove, potrošni medicinski material, rehabilitaciju kao i za putne troškove smeštaja tokom lečenja.

O ozbiljnosti situacije pričala je njegova majka Andrea za Kurir televiziju:

This browser does not support the video element.

"UBLAŽAVAMO SITUACIJU, ALI DETE RAZUME DA OVO NIJE OBIČAN VIRUS" Pomozimo Viktoru kome je dijagnostikovan maligni tumor  Kurir televizija

- Viktor je pod temperaturama, u bolovima je, a od hroničnog lečenja dobio je dekubitus ne leđima, a ima i na nozi. Razdražljiv je, zbog celokupne situacije, kao i zbog toga što je udaljen od braće i sestre. U sutšini, nesvestan opasnosti cele situacije jer smo kao roditelji gledali da mu to ublažimo, ali dete oseća da nešto nije uredu i da ovo nije običan virus. Mi ćemo do ponedeljka dobiti rezultate biopsije, da vidimo koji je tačno tip tumora, ukoliko je to na šta se sumnja, veoma redak oblik tumora, samo je bitno krenuti što pre sa terapijama.

Da pomognemo Viktoru: Dinarski račun 160-0000000406768-32


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Humanitara orgaizacija Budi Human  kurir tv