"BEBI IZ NOVOG PAZARA NAPRSLA LOBANJA, CELU NOĆ NA ISPITIVANJU" Doktor otkrio u kakvom je stanju posle NESREĆE U ZABAVNOM PARKU

Kurir Televizija

Jednogodišnje dete teško je povređeno sinoć u zabavnom parku u Novom Pazaru. Dečak je hitno prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde se trenutno nalazi u komi.

Više informacija sa lica mesta gledaocima jutarnjeg programa Redakcija doneo je novinar Kurir televizije Emir Ličina.

- Nalazim se ispred Opšte bolnice gde proveravam,šta se dogodilo. U zabavnom parku povređena je jednogodišnja beba, kada se 14-godišnja devojčica spuštala zip lajnom. Ona je tom prilikom udarila ženu, koja je pala preko bebe - izvestio je Ličina, pre nego što je pitao lekara za više detalja.

This browser does not support the video element.

"DETETU NAPRSLA LOBANJA, ALI POKAZUJE ZNAKE POBOLJŠANJA" Doktor iz Novog Pazara otkrio detalje jezive nesreće u ZABAVNOM PARKU  Kurir televizija

- Negde oko 19 časova doneto je dete starosti godinu i po dana, bez svesti i jako lošeg opšteg stanja. Nakon pregleda i dijagnostike, urađeni je skener celog tela, gde je ustanovljeno da je došlo do napsrnuća lobanje. U kasnijem lečenju došlo je do poboljšanja njegovog opšteg stanja, pa je dete prebačeno na odeljenje. Jutros se oseća dobro i zadržano je radi dalje opservacije. Beba više nije u komi i van životne je opasnosti - rekao je dr Dragoš Vasović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Trenutak kada je ringišpil u Kuršumliji pukao  kurir teklevizija