"DA LI JE MOGUĆE DA NAJLEPŠA ŽENA DERE MOTIKOM PO BAŠTI?" Suzana Mančić okopava dvorište, otkrila kako održava top liniju!

Instagram/suzanamancicofficial

Suzana Mančić uvek je sređena od glave do pete, a sada je sve iznenadila u do sada neviđenom izdanju. Ona je objavila video kako okopava baštu.

Voditeljka je obukla jšorts i majicu, na noge obula japanke, vezala kosu, uzela motiku u ruke i prionila na posao.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Nju je očigčedno sve to zabavilo pa je napravila zanimljiv video koji je postavila na svom Instagram profilu. Ona se i našalila da okopavanjem bašte radi i na svojoj liniji.

Video je podvukla instrumentalom, ali su čuje i njen glas.

-Kako se održava dobra linija? Ovako, u bašti, u polju. Pa da vidiš, brale. Plivaj, plivaj, ‘ajde malo kopaj u bašti. ‘Ajmo – govori Suzana na snimku i dodaje:

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

-Skloni se sa sunca.

Video je sve oduševio pa su se nizali komentari.

- Komšinice, i ja ću danas do Moštanice - napisala joj je jedna korisnica Instagrama i tako otkrila da Suzana okopava baštu i sređuje dvorište u svojoj vikendici.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Ma kakvo plivanje? Ništa bez motike! Suzi, carice! Shvatila sam, pa i ne moraš. Brale, ljudi, je li ovo moguće da najlepša žena dere motikom po bašti. Suzi, zovi ako treba pomoć. To, to, Suzi, miške rade, zato si tako vitalna ' samo su neki od komentara.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Suzana Mančić  Kurir