BOBA MARIJIN ŠAMAR PAMTI I DANAS: Tako jako ga je udarila da mu je ZVONILO U UŠIMA, a ovo je bio razlog "Dobro me OPALILA"

Printscreen/Youtube

Vladimira Petrovića domaća publika zavolela je kao Bobu i hit serijalu "Žikina dinastija". Zgode i nezgode mladog para (Marije i Bobe) koje su pod budnim okom držali roditelji i dalje inspirišu generacije.

Printscreen/Youtube 
foto: printscreen/youtube

Njihova ljubavna priča je svima dobro poznata, kao i avanture koje su doživeli, međutim malo je poznato šta se dešavalo iza kamera.

Tako jako ga je udarila da mu je zvonilo u ušima

Vladimir Petrović, koji je u filmu tumačio lik Bobe Pavlovića, ujedno i Marijine velike ljubavi, jednom prilikom je otkrio detalj sa snimanja filma koji niko nije znao. Naime, on je dobio šamar od pokojne Rialde.

Printskrin / You Tube 
foto: Printskrin / You Tube

- Rialda me je udarila dobro. Vežbali smo taj pokret pred snimanje, međutim, kad se uključila kamera, ona je slučajno rukom krenula drugom putanjom i stvarno mi je opalila šamar - ispričao je u jednom intervjuu Petrović.

Boba nestao iz javnosti

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

Printscreen 
foto: Printscreen

I dok su svi, uprkos činjenici da je reč o seriji, verovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je voleo i dan-danas voli Jasminku, kraj koje je proveo najlepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Čuveni Boba se okrenuo porodici, najpre supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece - sina Igora i ćerku Anu.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vreme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je ranije.

Marija napustila glumu

Youtube Printscreen 
foto: Youtube Printscreen

Rialda Kadrić koja je igrala Mariju Todorović, a kasnije Pavlović u serijalu još kao školarac je postala glumica. Međutim, ubrzo nakon završetka serijala je spakovala stvari i odselila se u London.

Kako bi usavršila znanje engleskog jezika 1984. godine je prvi put boravila u Londonu. Put ju je ponovo odveo u englesku prestonicu dve godine kasnije, ali tada je ostala više od 30 godina. Tamo se zaposlila i udala, a zbog te ljubavi je bila spremna da ostavi sve, napusti Srbiju zauvek i odustane od glumačke karijere.

screenshot prva tv 
foto: screenshot Prva tv

Rialda je umrla 2021. godine, iznenada 25. januara, u 57. godini, u Atini, a kako su pisali mediji preminula je na ulici od srčanog udara.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovako danas izgledaju mesta gde je snimana Žikina Dinastija  Kurir