DRŽAVLJANIN ITALIJE IZAZVAO UDES KOD SEVOJNA? Detalji nesreće - u jednom autu povređena cela porodica, u drugom majka i ćerka

RINA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7 sati na magistralnom putu Užice - Požega sedam osoba je povređeno, a kako Kurir saznaje, u udesu su učestvovala dva vozila, "suzuki" sa italijanskim tablicama i vozilo sa beogradskim tablicama.

U automobilu marke "suzuki", koje se kretalo iz pravca Užica, povrede su zadobili vozač, italijanski državljanin N.L., njegova supruga i troje dece od kojih je jedno dete zadobilo teške telesne povrede. U vozilu koje se kretalo iz pravca Požege, lake telesne povrede je zadobila I.R. (51) iz Beograda, a njena majka M.P. (78) iz Beograda je zadobila teške telesne povrede.

Na obezbeđenje udesa pošao je policajac na motoru, ali je na njega tada naleteo automobil. Policajac je zadobio lakše telesne povrede.

- Koliko je saobraćajna nesreća bila tešks govori i činjenica da su vatrogasci morali da intervenišu i vade povređene putnike. Svi povređeni su zbrinuti u užičkoj bolnici - rekao je izvor.

Uviđaj je završen i prema prvim nezvaničnim podacima udes je izazvao italijanski državljanin.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Udes Bulevar  Kurir