"SERENA VILIJAMS IMA I LIČNOG DRŽAČA KIŠOBRANA" Neverovatan GAF komentatora uživo u prenosu otvaranja OI, snimak obilazi planetu

screenshot X/eurosport

Supruga slavne teniserke Serene Vilijams, milionera Aleksisa Ohanijana, tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu jedan komentator je nazvao "držačem kišobrana".

42-godišnja teniska zvezda i koosnivač Reddita prisustvovali su svečanom otvaranju u Francuskoj, uprkos tome što se ova teniska ikona ne takmiči na OI, a tokom njihovog pojavljivanja na crvenom tepihu u Parizu je padala kiša.

Ohanijan je, kao pravi džentlmen, držao kišobran iznad glave svoje drage, a ovaj gest je zapao za oko voditelju koji je komentarisao ceremoniju otvaranja.

"Serena izgleda apsolutno neverovatno. Ima i svog držača kišobrana iza sebe. To je taj nivo kome težimo, da imamo pravog držača kišobrana iza sebe", izjavio je komentator Eurosporta, prenosi Daily Mail.

Kasnije se porodica Serene Vilijams, uključujući i njihovu 6-godišnju ćerku Aleksis Olimpiju Ohanijan Džunior, pojavila u još jednom intervjuu s Kitom Huverom iz "Access Hollywooda".

Teniserku su tada pitali o njenom suprugu, koji je ranije viđen kako je fotografiše na ceremoniji, kako bi ona mogla da objavi fotografije na svojim društvenim mrežama.

"Najveći investitor ikada, najbolji Instagram suprug ikada, najbolji muž ikada", odgovorila je Serena.

Zanimljivo je i da je tokom tog intervjua Ohanijan, čiju je neto vrednost Forbs 2019. procenio na 70 miliona dolara, rekao kako je mnogima nepoznat zbog posla kojim se bavi.

Serena Vilijams i Aleksis Ohanijanfoto: Profimedia

“Više me ljudi poznaje po palačinkama koje pravim nego po stvaranju Reddita, i znate šta, meni je to skroz u redu”, rekao je Ohanijan, prenosi Jutarnji.hr.

S druge strane, Vilijams je nizala uspehe tokom cele svoje karijere, uključujući osvajanje četiri zlatne olimpijske medalje.

U čast njene sjajne karijere, Serena Vilijams je prikladno nosila olimpijsku baklju, kao i druge legende poput Zinedina Zidana, Rafaela Nadala...

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE" Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE  Kurir televizija