Pokazala gaćice na crvenom tepihu: Mlada glumica u kič haljini, a tek njena koleginica... Kažu da su totalni promašaj (FOTO)

Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

Filmski festival u Veneciji, 81. po redu, zvanično je počeo sinoć, a kao i obično, crvenim tepihom su prodefilovale svetske zvezde. Veliku pažnju prisutnih privukla je mlada glumica Džena Ortega zvezda filma "Beetlejuice", koji je otvorio Mostru.

Džena Ortega se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji pojavila u izuzetno provokativnoj crvenoj haljini od tila. U gornjem delu ima karnere koji oblikuju srce, a donji deo je blago plisiran. Mlada zvezda je u jednom trenutku raširila slojeve tila, a ispod njega su se nazirale duboke crvene gaćice.

foto: Vinnie Levine / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa ovom ekstravagantom haljinom, potpuno golih leđa, ukombinovala je zlatni nakit, a stajling je upotpunila malo jačom šminkom i elegantnom niskom punđom.

Društvo na crvenom tepihu joj je pravila koleginica Vinona Rajder, koja je takođe imala suknju od tila u crnoj boji. Uz nju je iskombinovala kratak sako i belu košulju. Vinoa se odlučila za nešto diskretniju šminku, a ovaj dvojac nije baš naišao na oduševljenje među publikom.

foto: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Mnogi su komentarisali da su potpuni promašaj, da je Džena isuviše provokativna, dok je Vinona s druge strane isuviše odabrala jednostavan stajling, nimalo dostojan crvenog tepiha u Veneciji.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Aleksa Balašević na Sarajevo film festival  Kurir