Jeremić dolazi da glasa za Tadića

Predsedavajući GS UN Vuk Jeremić doći će na sednicu izborne skupštine DS kako bi glasao za svog lidera

BEOGRAD - Predsednik sveta uz Tadića.
Vuk Jeremić, predsedavajući Generalnom skupštinom UN, doći će na sednicu izborne skupštine DS kako bi podržao Borisa Tadića, saznaje Kurir.

Jeremić će tim gestom svom nekadašnjem učitelju pokazati da je čvrsto na njegovoj strani, bez obzira na ishod rezultata glasanja.

Inače, u iščekivanju dana u kome će se odlučivati ko će u narednom periodu voditi demokrate, tabori kandidata za predsednika Borisa Tadića, Dragana Đilasa, ali i Branimira Kuzmanovića užurbano obilaze odbore. Prema saznanjima Kurira, ne igraju baš svi čistu igru.

- Postoje odbori kojima se preti. U Priboju, koji je podržao Đilasa, iz Tadićevog tima je poručeno da bi mogli da „urgiraju“ kod Aleksandra Vučića da ih izbaci iz koalicije u tom gradu - otkriva Kurirov sagovornik iz DS.

G. Raković

Potukli se omladinci DS

Izborni štab Borisa Tadića juče je poslao saopštenje u kom je najoštrije osudio incident u kome su članovi DS Ivan Niketić, Marko Leposavljević, Miloš Cvetković fizički nasrnuli na predsednika OKO DS Topličkog okruga Bobana Lepojevića i razbili mu telefon.

Tadićeve frajle

Opuštajući se u bašti kafića u Nušićevoj ulici, lider DS Boris Tadić stigao je i da se druži s jednom od članica novosadske muzičke grupe Frajle. Tadić je tom prilikom od njih na poklon dobio i CD.