Ne mogu večeras, boli me glava!

Deset najčešćih i najglupljih fraza kojima se žene služe da bi po svaku cenu izbegle seks

Kada lažete, budite bar uverljivije!
Parovi koji su u dugim vezama ili brakovima često upadnu u seksualnu rutinu, pa vremenom počinju da izbegavaju intimne odnose sa svojim partnerom ili partnerkom. Takve situacije su normalne, ali kada se dese, najbolje je prema partneru biti iskren, jer se „providne“ laži odmah otkriju.

A evo koje su najčešće fraze koje žene upotrebljavaju kako bi izbegle seks...

1. Sačekaj da se završi serija/film - ovo je ogroman udarac na muški ego koji će ga u trenutku „ohladiti“, pa vi vidite da li je gledanje Sulejmana Veličanstvenog bitnije od njegovog veličanstva - muža!

2. Probudićemo decu - ovaj izgovor je zaista presmešan i zaista ga nije potrebno dodatno objašnjavati. Izgovor je u najmanju ruku glup.

3. Nisam se istuširala - kada mu je do seksa, retko koji muškarac ovakvu situaciju smatra problemom, sem ako ne bazdite na kilometar.

4. Umorna sam - verovatno i jeste, baš kao i vaš partner, ali ne zaboravite da su redovni seksualni odnosi vrlo važni za kvalitet veze ili braka. Ako se od njih još malo umorite, bolje ćete spavati.

5. Boli me glava - ovo je možda najpopularniji, ali i najprovidniji ženski izgovor od kog se muškarcima diže kosa na glavi i koji stvarno nema smisla. Uostalom, ako vas i boli glava, sada konačno zapamtite da je seks odličan „lek“ za glavobolju.

6. Hladno mi je - verovali ili ne, ima žena koje se i ovako izvlače, a kada bi malo uključile mozak, znale bi da je seks najbolji način da se ugreju.

7. Radije bih da se samo malo mazimo - razmenjivanje nežnosti uvek je dobrodošlo, ali posle toga obično usledi seks. Zato ništa ne radite polovično.

8. Nisam se izdepilirala - još jedan potpuno smešan razlog, pogotovo ako ste u dugoj vezi ili braku. Vašeg muža u trenutku kada mu je do „onih stvari“ zaista boli uvo da li su vam noge dlakave. Verovatno je do sada skontao da niste vukodlak.

9. Boli me stomak, u PMS sam - ovo ama baš nijednom muškarcu ne zvuči seksi. Ako ste odglumili ovu situaciju, pripazite se, jer kada zaista budete imali PMS, partner vam neće verovati.

10. Moram sutra rano da ustanem - ma šta kažete? Naravno da morate, ali s obzirom na to da verovatno svaki dan rano ustajete, to i nije neki izgovor. Uostalom, i vaš dragi ujutru mora na posao...