Muškarci vole komplimente

Uputite partneru lepu reč i podignite mu samopouzdanje

I njih povremeno treba pohvaliti!
Žene obožavaju komplimente, ali kako pokazuje istraživanje, ni muškarci nisu imuni na njih, naprotiv. Oni im podižu samopouzdanje i jačaju ego, pa stručnjaci preporučuju da svom partneru povremeno uputite poneku lepu reč.

Komplimenti, naravno, treba da budu iskreni, a dobar početak je pohvala za izgled kad se dobro obuče. Nemojte se stideti da to uradite ni nakon seksa, ulepšaćete mu dan ako mu kažete da vam se sviđa kako on to radi i da ste baš, baš uživali.

Pohvala bi obavezno morala biti upućena na njegovu adresu i kada popravi računar, slavinu ili mašinu za veš, kada vam objasni nešto što niste razumeli, a potrudite se da sazna svaki put kada ga poželite jer muškarci na taj način zadovoljavaju potrebu da se osećaju poželjnim.

Nije loše i obratiti malo više pažnje kada govori o karijeri jer mu tada zapravo treba podrška koju na taj način traži, pa ga pažljivo saslušajte i recite mu da mislite da odlično radi svoj posao.

Na taj način ga nećete razmaziti, jednostavno ćete s nekoliko sitnica svom dragom podići samopouzdanje, a on će svakako znati da vam to uzvrati kada bude potrebno.