Prvi kuvar Srbije

NOVA PRAVILA: Bojanina prepelica najsočnija

Dinča zauzeo četvrto mesto, Marko treće, Marija drugo, dok je najmanje bodova dobila Suzana

Dvanaesta nedelja serijala "Prvi kuvar Srbije" od ove nedelje uvodi se ocenjivanje kuvara i to četiri parametra: higijena, tehnika, prezentacija i ukus. Svaki takmičar maksimalno može osvojiti 120 bodova u toku jednog zadatka i svi bodovi u toku nedelje se sabiraju. Ko bude imao najmanje bodova posle sabiranja u petak, biće nominovan za izbacivanje, a drugog nominovanog biraju sami kuvari.

Zadatak kuvara bio je da spreme prepelicu i za to su imali 45 minuta.
Kada je žiri pregledao i degustirao sva jela, sabrao je bodove i saopštio imena četiri kuvara sa najviše bodova, pa je tako Dinča zauzeo četvrto mesto, Marko treće, Marija drugo, a najviše bodova prvog dana ocenjivanja osvojila je Bojana, za čije je jelo žiri rekao da jedino ima ukus prepelice.

Najmanje bodova danas je osvojila Suzana, pa ona kreće u dalje takmičenje sa poslednjeg mesta na tabeli.