Većina muškaraca vodi dvostruki život

Svaki peti pripadnik jačeg pola ima tajni imejl, koji skriva od partnerke, a svaki drugi ima mobilni telefon za koji supruga uopšte ne zna

Jedni varaju, a drugi žele privatnost!
Mislite da znate šta vaš partner radi kada sedne za računar? Razmislite ponovo! Sudeći prema novom istraživanju, biće da nešto opasno skriva od vas!

Dve trećine muškaraca ne deli lozinke za svoje društvene mreže sa svojim suprugama ili devojkama s kojima žive, pokazalo je najnovije istraživanje. Oni smatraju da tako štite svoju privatnost, a zbog dodatne sigurnosti skoro svaki ima i tajnu imejl adresu i profil na Fejsbuku koji partnerki nikad nije spomenuo. Oni im služe za dopisivanje s nekim s kim su u tajnoj vezi, bivšom partnerkom ili s nekim koga njihova supruga ne voli.

Otkriveno je i da skoro svaki drugi muškarac ima mobilni telefon za koji njihove supruge uopšte ne znaju, kako bi mogli sigurno da komuniciraju s ljubavnicom. Da bi izbegli moguće svađe, oko 80 odsto njih redovno briše poruke iz svog regularnog telefona kako im aktuelne izabranice ne bi nešto pronašle pri „njuškanju“.

Četvrtina muškaraca priznala je da bi ostala postiđena kada bi neko provalio njihove tajne šifre i video čega sve ima u njihovim prepiskama, a jedan od dvadeset muškaraca u prošlosti je „nogiran“ zbog onoga što je njihova partnerka pronašla na računaru ili u telefonu.

I na kraju, drage dame, evo jednog poražavajućeg podatka - manje od 10 odsto muškaraca oseća krivicu zbog svog tajnog života!

... A kad žena zaspi, uključuje se i tajni profil na fejsbuku