Svađa LDP i predsednika opštine u Blacu

Lokalni lider LDP optužio čelnika opštine Radoja Krstovića da je pretio njegovoj majci, koja se slučajno javila na telefon, što je Radoje Krstović demantovao i naveo da je ona vređala njega

BLACE - Predsednik Liberalno demokratske stranke (LDP) iz Blaca Marko Crnoglavac optužio je danas čelnika opštine Radoja Krstovića da je pretio njegovoj majci, koja se slučajno javila na telefon, što je Radoje Krstović demantovao i naveo da je gospođa vređala njega.

Crnoglavac je rekao da je iz straha jutros policiji prijavio Krstovića, lokalnog funkcionera Demokratske stranke Srbije zbog toga što je, reagujući na navode da je vlast nespremno dočekala zimu, telefonom uputio pretnje njegovoj majci. Prema rečima Crnoglavca, razlog za pretnje bilo je sapštenje u kome LDP navodi da je opštinska vlast u Blacu nespremno dočekala zimu kao i da se čisti put samo do predsednikove kuće.

Predsednik Opštinskog odbora LDP Marko Crnotravac kaže da ga je predsednik opštine Blace sinoć oko 22.30 nazvao ali se javila njegova majka.
"Psovao je i vređao zato što je izdato takvo saopštenje. Poručio je preko moje majke da će lično doći da se obračuna sa mnom. Moja porodica je jako uznemirena zbog toga i ne znam šta mogu da očekujem od predsednika opštine, pa sam radi svake sigurnosti slučaj prijavio policiji", kazao je Crnoglavac. Sa druge strane, predsednik opštine Blace Radoje Krstović je kazao Beti da je on jako povređen saopštenjem koje je izdao lokalni LDP i da je zaista pozvao Crnoglavca telefonom.

"Hteo sam sa njim da razgovaram, ali se javila njegova majka. Ona je psovala i vređala a ne ja. Samo sam hteo da razgovaram zašto je izdato takvo saopštenje, jer to što se navodi nije istina, a poličija nek radi svoj posao", kazao je Krstović. Predsednik OO LDP je najavio i tužbu protiv predsednika opštine Blace, zbog pretnji i uznemiravanja.