DUPLA UŽIVANCIJA: Ona dve vagine, on dva penisa

Haber.ba
Neverovatna je okolnost da su uspeli da nađu jedino biće na svetu svog vremena koje im je kompatibilno i može udovoljiti svim njihovim apetitima, pisali su mediji pre 200 godina

Ako mislite da je ljubav na prvi pogled samo mit, verovatno ste u pravu, ali u slučaju neobičnog para koji se upoznao u 19. veku, moglo bi se reći da su se stvarno zaljubili na prvi pogled.

Blanš Dumas bila je elitna pariska kurtizana krajem 19. veka. Iz prepona joj je rasla treća noga, a imala je dve karlice, dve bešike i dve funkcionalne vagine. Doktori su zaključili da su obe jednako osetljive, što je pratio i značajno povećani seksualni nagon.

Neverovatna okolnost jeste to da je jednog dana upoznala Portugalca Huana Baptista dos Santosa koji je bio čuven po svojim seksualnim apetitima. I njemu je rasla treća noga, a imao je i dva penisa.

Naučni časopis toga doba objavio je da je Huan smatran zgodnim i obdarenim muškarcem i da se u seksu služijo sa oba penisa, nekada istovremeno, nekada jednim za drugim.

Kada se neobičan par konačno upoznao, navodno su se poklopili kao ruka i rukavica pa je usledila strastvena veza o kojoj su tadašnji mediji napisali: 'Neverovatna je okolnost da su uspeli da nađu jedino biće na svetu svog vremena koje im je kompatibilno i može udovoljiti svim njihovim apetitima'.