Loš seks prodaje srpskog fiću

Britanci snimili reklamu za „fijat 500 L“, u kojoj glumica repuje o savremenim ženama, koje čak foliraju i orgazam

LONDON - Automobil za prezauzete žene.
Britanci nameravaju da na svom tržištu prodaju srpski automobil „fijat 500 L“ ili popularnije - fiću, uz pomoć lažnog orgazma. Naime, u reklami za to vozilo glumica Rejčel Donovan repuje najnoviju „Fijatovu“ himnu „Kad si majka“ (In the motherhood), koja na šaljiv i ujedno ironičan način govori o svim problemima majčinstva i savremene zaposlene žene, koja nema dobar seks.

Prema duhovitom tekstu pesme, koja je postala pravi hit na Jutjubu, moderna majka vrlo je specifična. Ona je superžena koja sve mora da postigne, suoči se sa svim problemima i uvek bude na vrhuncu zadatka. Međutim, u isto vreme ona glumi orgazam, umesto „prave“ hrane prinuđena je da jede riblje štapiće, a i član je književnog kluba samo da bi imala izgovor da tamo popije čašu vina. U nedostatku vremena za sebe, njoj je potreban automobil za ispunjavanje svih dnevnih zadataka.

- Zamenila sam svoju seksi torbu umazanim vrećastim rancem, nekada je moj ukus bio prefinjen, a sada se sve oko mene lepi. Još imam svoj ormar, ali tange me sada svrbe, imam i specijalno dizajnirani kauč u čijim šavovima su izbljuvci. Neispavana sam i u kućnom pritvoru, mislim da bih prodala oba bubrega za malo odmora - peva komičarka Rejčel.

Ona himnu završava nabrajalicom: „Ja sam brzi pekač kolača, pregovarač, orgazam-prevarant, istrebljivač gnjida, rendač sira, noćni budilnik... Ja sam klovn, mirotvorac...“
„Fijat 500 L“ trebalo bi da počne da se prodaje na proleće u Britaniji.

Direktorova žena odlučila

Inače, zaposleni u „Fijatu“ u početku su mislili da je tekst pesme škakljiv, ali reklama je odobrena nakon što ju je direktor kompanije pokazao supruzi, koja se smejala do suza.
- Hteli smo da uspostavimo vezu s kupcima, pre svega s dinamičnim mladim majkama, da bismo pokazali da razumemo kakvim su zahtevima izložene - objasnila je Elena Bernardeli, direktorka marketinga firme „Fijat“ u Britaniji.