RAZUZDANI: Uživo imaju seks s kim stignu

Skandalozni mladi Britanci u šou "What Happens In Kavos" simuliraju seks, povraćaju jedni na druge, piju urin, a pojedinci su imali seks sa više od sto devojaka

Britanski šou 'What Happens In Kavos", koji se emituje na Kanalu 4, prikazuje skandalozne mlade Britance na godišnjem odmoru ili tokom rada u grčkim odmaralištima.

Razuzdani Britanci u ovom šou simuliraju seks, povraćaju jedni na druge, piju urin, a pojedini su imali seks sa više od sto devojaka.

Tokom pijanog krstarenja barmenu Vilu (21) rečeno je da će biti kažnjen zbog spavanja s istom devojkom više od tri puta. Za kaznu morao je da popije nečiji urin.

Sedećeg dana on i njegovi prijatelji Ben i Kolin otišli su u lokalnu kliniku zbog testiranja na polno prenosive bolesti. Ben i Kolin su otkrili da imaju bakterijske infekcije koje bi mogle izazvati neplodnost ukoliko ih ne budu lečili.

U šou se pojavljuje i Deril (22). Na odmor je stigao sa grupom prijatelja i priznao da još nije spavao s devojkom.

- Jedan od mojih prijatelja je imao seks sa 100 devojka. Na noć je imao jednu ili dve - hvalio je prijatelja jedan od razuzdanih muškaraca.

Šokirani gledaoci na Tviteru su oštro kritikovali ovaj šou.
- Pogledao sam što se događa u Kavosu i mogu sa sigurnošću reći da se osećam bolesno. Ovaj Kavos je odvratan. Gledala sam ga pet minuta i morala sam da ugasim TV. Odvratno - neki su od komentara na Tviteru.