Seks i poznati: Masturbiraju uz vibratore

Shutterstock
Svetske poznate zvezde otkrivaju šta misle o seksu, masturbaciji, koje im poze prijaju i čime su opsednuti

Zvezde baš i ne vole mnogo da iznose detalje o svom privatnom životu, a pogotovo o tome šta vole i šta im se događa u spavaćoj sobi. Mada, ponekad se dogodi da im se "razveže" jezik i oni podele sa svima svoje fantazije. Među onima koji su se usudili da progovore, nalaze se neki od najpoznatijih ljudi na planeti.

Eva Longorija


Očajna domaćica je otkrila da obožava vibratore.
- Nisam počela istinski da uživam u seksu dok nisam počela da masturbiram. Pre toga, nisam bila mnogo seksualna. Kupila sam svoj prvi vibrator pre tri godine i kajem se što ga nisam koristila ranije. Sada poklanjam vibratore u obliku zeca svojim drugaricama. Najbolji dar koji mogu da im poklonim je orgazam.

Danijel Redklif


Zvezda filmova o Hariju Poteru je priznao da je neretko nervozan kad ga proganjaju obožavateljke.

- Uvek sam mnogo nervozan kada završim u krevetu sa nekom obožavateljkom. Volim da mi se neko svidi pre nego što uletimo u krevet. Znam da ću na kraju morati da popričam sa njom, iako je to veza za jedno veče. Ja nisam osoba koja će da pokupi devojku u klubu i da je iskoristi - bio je iskren Redklif.

Kloi Kardašijan

Rijaliti zvezda i sestra Kim Kardašijan nema dlake na jeziku.

- Ja sam opsednuta bradavicama i veoma volim kada se ženama vide bradavice - možda sam bila nudista u prethodnom životu - rekla je Kloi.

Pink


Pop ikona Pink je jednom oduševljeno izjavila

- Ja obožavam perverzije. Želim da probam sve što se nudi - rekla je Pink i ostavila sve bez teksta.

Paris Hilton


Jedna od najpopularnijih i najbogatiji starleta izjavila je šta bi trebalo da ima svaka žena u životu.

- Svaka dama koja drži do sebe trebalo bi da ima tri ljubimca u svom životu: Krzno u svom ormanu, jaguara u garaži, tigra u krevetu i magarca koji će to sve da plati.

Ledi Gaga


Kontroverzna pevačica nije morala ništa da izjavljuje. Dovoljno je da se podsetimo njenih seksi cipela koje su ispuštale zvuke seksualnog čina.

Gvinet Paltrou


Lepa glumica otkrila je svoju omiljenu pozu u seksu.

- Obožavam kad sam dole. Volim misionarsku pozu - rekla je Gvinet, a mi se pitamo da li se i njen muž Kris Martin slaže sa tim.