Ana Kendrik: Masturbirala sam na Rajana Goslinga

Rojters
Glimica nije mogla da se suzdrži dok je gledala lepog glumca u bioskopu

Američka glumica Ana Kendrik masturbirala je u poslednjem redu bioskopa dok je gledala svog kolegu Rajana Goslinga u filmu "Gangster Squad" i to ponosno objavila na svom Tviter profilu.

"Uh... nikad više neću gledati film u kojem glumi Rajan Gosling u bioskopu zato što se masturbiranje u zadnjem redu još smatra neprimerenim", napisala je Ana Kendrik na Tviteru.

Glumica nije mogla da se suzdrži dok je u bioskopu gledala Rajanov najnoviji film "Gangster Squad". Toliko se "napalila" gledajući 32 - godišnjeg "macana" da je počela da se samozadovoljava u bioskopu.

Nakon što je na Tviteru napisala šta je radila, njen post podeljen više od 31.000 puta.

"Zašto bi bilo neprimereno zadovoljavati se u bioskopu? Ja to stalno radim kad gledam Goslingove filmove i nikad nije bilo problema zbog toga", jedan je od komentara na Anin post. Ima i onih koji ne mogu da se načude što je to radila, a zatim i što joj je uopšte palo na pamet da to objavi na Tviteru.

Ana je već sa 12 godina glumila u mjuziklu "High Society" na Brodveju, a u Holivudu se proslavila ulogom u filmu "Up In The Air" 2009. za koju je bila i nominovana za Oskara.

Iako mašta o Goslingu, od 2009. je u srećnoj vezi s rediteljem Edgarom Vrajtom.

http://www.youtube.com/watch?v=bRVvEHk7xOs