SENZACIJA: Anđušić menja Navara u Barseloni!?

Sama pomisao na to da bih mogao da igram u tako slavnom klubu, još uz košarkaša koji mi je bio idol, je neverovatna stvar, kaže Anđušić

BEOGRAD - Doskorašnji košarkaš Partizana, Danilo Anđušić, mogao bi uskoro da pređe u redove španske Barselone.

Naime, Katalonci već duže vreme tragaju za mladim bekom šuterom, koji bi zamenio vremešnog Navara. Navaro ima 33 godine i zbog povreda njegovi izostanci su sve češći, pa Barsa želi da nađe adekvatnog igrača koji bi mogao da pomogne timu, kada Navaro mora na rehabilitaciju.

Prva opcija Barselone je Bred Oleson iz Kahe Laboral, međutim, klub našeg Nemanje Bjelice još razmišlja da li da se odrekne usluga ovog igrača. Kaha se nalazi u strahovitom naletu (15 pobeda u nizu), a Oleson je jedan od najzaslužnijih za sjajne partije tog kluba.

Katalonci ne gube vreme, već gledaju ka drugi rešenjima, a naredna opcija je Danilo Anđušić.

“Sama pomisao na to da bih mogao da igram u tako slavnom klubu, još uz košarkaša koji mi je bio idol, je neverovatna stvar. Ipak, moram da kažem da ne znam ništa konkretno o interesovanju Barselone - kaže Anđušić.

Što se tiče odlaska iz Humske, na to pitanje nema novi odgovor.

“ To je odluka trenera. Ja se nadam da ću nastaviti karijeru u nekom renomiranom klubu. Vreme će pokazati", rekao je Anđušić.