Nikol Kidman: Opušta me seks s kolegama!

Nikol otkrila da uživa kad snima erotske scene, dok joj kadrovi tuča i ubistava teško padaju

Opuštena.
Nikol Kidman (45) otkrila je da je opušta seks s kolegama. Holivudska zvezda nije završila u krevetu brojnih glumaca, već je izjavila da su joj draže erotske scene s filmskim partnerima nego kadrovi ubistava ili tuča. Naime, popularnu Australijanku šokira nasilje i zbog toga nikada ne može da se opusti kad snima brutalne scene, dok u kadrovima u kojima vodi ljubav uživa. Njih radi s lakoćom. Kidmanova je u intervjuu priznala da je imala veliki problem tokom snimanja horor filma „Stoker“. Na setu je stalno bila oblivena krvlju, što joj je zadavalo velike probleme.

- Imala sam noćne more, sanjala sam da me proganjaju čudovišta. Teže mi je da snimam scene nasilja nego da na setu vodim ljubav. Nasilje me šokira, dok me maženje s kolegama opušta - rekla je Kidmanova, ali nije otkrila kako na to reaguje njen muž Kit Urban.

Otkrila je i da joj nije bilo teško da urinira po kolegi Zaku Efronu (25) u filmu „The Paperboy“. A s Tomom Kruzom je svojevremeno bila toliko opuštena na setovima da su se i venčali.