Šta žene najviše iritira u seksu!

Ne upoređujte je s bivšim partnerkama, ne primoravajte je na oralni seks i ne mislite samo na svoje zadovoljstvo

Važno je da oboje uživate.
Ako je partnerka uvek spremna na seks s vama, jasno je da to radite baš onako kako treba i kako joj prija. Međutim, ko radi, taj i greši, pa uvek ima nekih sitnica koje mogu iziritirati partnerku i sprečiti da vam seks bude fantastičan. Evo najčešćih grešaka koje muškarci prave u krevetu, a koje žene nikako ne podnose...

Insistirate na oralnom seksu

Muškarci će oralni seks, kad god imaju priliku za to, prihvatiti, dok žene ponekad jednostavno nisu raspoložene da im partner pruži tu vrstu zadovoljstva. Zato, ako kaže da nije za to, nemojte navaljivati i zahtevati objašnjenje. Jednostavno, taj deo preskočite i bacite se na druge seks igrice.
U situaciji u kojoj ona iz nekog razloga izbegava da vam pruži oralni seks ni u ludilu joj ne gurajte glavu ka svom međunožju. To je najgora stvar koju u tom trenutku možete da joj uradite, a rizikovaćete da seksa uopšte ne bude. Dakle, kad joj se neće, ne navaljujte, a kad bude htela, uradiće to najbolje što ume.


Seks predugo traje

Žene obožavaju seks, ali posle 20 minuta žestoke akcije one su u većini slučajeva na ivici orgazma. Ako se seks oduži, žena će u najvećem broju slučaja početi da se pita da li radi nešto pogrešno ili joj dokazujete koliko ste izdržljivi. Seks nije nikakvo takmičenje, već obostrani užitak, a ako vam se već toliko osladio, a ona samo što nije doživela vrhunac, priuštite joj ga, nakon toga malo usporite, pa posle nekoliko minuta nastavite istim žarom...

Upoređujete je s drugima

Spoznaja da može zadovoljiti partnera godi svakoj ženi, ali nijedna ne želi da bude onakva kakve su bile vaše prošle devojke. Ako joj kažete stvari tipa „Ovo mi nijedna bivša nikad nije radila“ ili „Ovo radiš mnogo bolje od svake s kojom sam bio“, partnerka će imati osećaj kao da je upoređujete s bezbroj žena koje ste imali pre nje. Zato se držite rečenica tipa „Ti si fenomenalna i sjajno mi je s tobom“ i uverite se koliko komplimenti pozitivno utiču na kvalitet seksa.


Preskačete predigru

Ako nije reč o seksu na brzaka u automobilu ili nekoliko minuta pre kretanja na posao, nema razloga da preskačete predigru, posebno ako u obzir uzmete činjenicu da ona može napraviti značajnu razliku u količini uživanja. Trud oko partnerke pre seksa jasno joj daje do znanja da vam se sviđa, što će doprineti kompletnom iskustvu.