Kad vas vidi golu, on misli samo na seks!

Udate žene zaboravljaju da su se i njihovi partneri s godinama promenili i da oni sa suprugom žele dobar seks, koji je jedna od spona kvalitetnog odnosa

Ne opterećujte se glupostima, već se usredsredite na zadovoljstvo!
Žene (naročito one koje imaju višak kilograma) previše brinu kako izgledaju kad su gole u krevetu s partnerom i zaboravljaju da se tada treba prepustiti osećanjima, a ne bespotrebnim mislima. A ono što je još zanimljivije je to da njihovim jačim polovinama takve ideje za vreme seksa uopšte ne padaju na pamet. I baš zato evo nekoliko rečenica koje u toj situaciji nijedan muškarac neće ni pomisliti, a ni reći:

1. Imaš baš puno bora...
2. Bila bi još lepša da izgubiš nekoliko kilograma.
3. U odeći izgledaš mnogo mlađe.
4. Draži su mi čvrsto telo i velike grudi.
5. Moram da idem, setio sam se da nešto treba da uradim.

Umesto ovih rečenica, muškarac će prvo pomisliti da je srećan jer će imati seks i dobro će se provesti. Udate žene zaboravljaju da su se i njihovi partneri s godinama promenili i da oni sa suprugom žele dobar seks, koji je jedna od spona kvalitetnog odnosa.
A muškarci bi trebalo da imaju malo više razumevanja za žensku nesigurnost i da naglas pohvale deo tela koji im se kod partnerke posebno dopada jer mali komplimenti pomažu da se žena više oseća seksi i da bude mnogo sigurnija u krevetu.