Muške navike koje odbijaju žene

Dlake tamo gde ne bi trebalo da ih bude, na prvom mestu su dlake u intimnoj zoni!

Kada je u pitanju nega tela, većina žena u svoj izgled ulaže maksimum, dok su muškarci malo opušteniji po tom pitanju i ne pridaju značaj nekim stvarima, što partnerke može da dovede do ludila. Donosimo vam neke stvari od kojih se ženama diže kosa na glavi.

Dugi nokti na nogama. Iako muškarci skoro nikad ne posećuju pedikira, valjda kod kuće imaju grickalicu ili makaze! Za kandže na nogama zaista nema opravdanja.

Dlake tamo gde ne bi trebalo da ih bude. Na prvom mestu su dlake u intimnoj zoni! Za njima slede dlačice u nosu i ušima, a neke dame groze se i onih na vratu i leđima. Zapostavljena frizura ne iritira ništa manje.

Neprijatan zadah. U dvadeset prvom veku onaj ko ne koristi četkicu za zube ne treba ni da ima devojku!

Neprijatni mirisi. Vodu i sapun svako može da priušti. Ima li išta gore od mirisa znoja pomešanog s dezodoransom?

Čupave obrve. Ovde se ne radi o čupanju obrva radi oblikovanja, već o kontrolisanju njihovog rasta običnim makazicama za nokte.

Prejak miris. Iako su losion posle brijanja i malo parfema na muškarcu skroz seksi, preterivanje s mirisima može biti u potpunosti kontraproduktivno.

Preterivanje s depilacijom. Složili smo se da previše malja na muškarcu nije privlačno, ali isto tako ni preterivanje u depiliranju ne izgleda nimalo primamljivo.

Ukočena frizura. Preterivanje s preparatima za oblikovanje kose je potpuno bezveze. Masna, sjajna ili kruta kosa koja se ne pomera nije nimalo seksi.

Akne i miteseri. Ovo je nešto što se svakome dešava, ali to je nešto što treba da se ukloni, a ne da se gaji na telu.