Razvod zbog penisa: Em mu je mali, em je impotentan

Njegov penis je tako mali, dug je samo pet centimetara. Nismo uspeli da imamo seks sve vreme trajanja braka, rekla je jedna gospođa sa Tajvana

Jedna 52 - godišnja gospođa sa Tajvana razvela se od supruga nakon četiri godine braka uz tvrdnje da mu je penis mnogo mali.

Ako je verovati informacijama prenesenim s kineskog tabloida Apple Daily, Zang je izjavila da njen 55 - godišnji suprug Zou nije ispunio obećanje da će imati seks tri puta nedeljno. "Njegov penis je tako mali, dug je samo pet centimetara. Nismo uspeli da imamo seks sve vreme trajanja braka", dodala je.

Njih dvoje su se upoznali 2008. godine preko zajedničkog prijatelja i nakon pet meseci su se venčali. Ona je htela da imaju seks i pre braka, ali on je to odbio, opravdavajući se apstinencijom iz religijskih razloga, pa je za njegove "probleme" saznala tek prve bračne noći.

"Osim toga, on je i impotentan i nije u mogućnosti da ispuni svoje bračne dužnosti. Sve vreme smo se svađali i molila sam ga da zatraži pomoć", objasnila je.

Posle venčanja oni su prestali da žive zajedno, ali su ukupno proveli "10 čudnih noći" zajedno kako bi proverili da li se nešto promenilo, a Zou je prestao da odlazi na terapije pre dve godine kad je njegova supruga zatražila razvod.

Negirao je tvrdnje o impotenciji i za sve okrivio loš "tajming". "Meni je draže da imam seks ujutru, ali ona je uvek bila spremna oko ponoći. Ja sam u to vreme uvek bio veoma umoran", izjavio je.

Sud im je tek nedavno odobrio razvod. To je bio prvi brak i jednom i drugom.