Nađite njenu vruću tačku

Klitoris je deo ženskog tela koji služi za seksualno zadovoljstvo iako njime budete vešto rukovali, partnerka će vas obožavati

Moćan seksualni organ.
Neki su mali, neki su veći, neki su skriveni, a neki izraženiji. Neki zahtevaju puno stimulacije, a drugi veoma nežan dodir. Svako žensko „čarobno dugme“ drugačije je i jedinstveno. Zato je važno da ga muškarac dobro upozna kako bi partnerki pružio što bolji užitak...

Postoji samo zbog seksa

Klitoris je jedini deo tela koji postoji isključivo zarad užitka. Dakle, dok se ostali delovi tela koriste za seksualno zadovoljstvo, ali imaju bar još jednu funkciju, on je tu samo zadovoljstva radi.

Veći je nego što mislite

Vidljiva je samo četvrtina klitorisa, ostatak se nalazi unutar tela. Sastoji se od više različitih delova, uključujući glavu klitorisa, erektilna tkiva, žlezde...

Veoma je osetljiv

Klitoris ima najmanje 8.000 nervnih završetaka, a da bismo vam to bolje dočarali, reći ćemo vam da ih penis ima oko 4.000. Zbog toga je ovaj mali deo ženskog tela najosetljivija erogena zona.

Klitoris raste

Klitoris, u stvari, raste tokom života, što je posledica hormonskih promena. Do vremena kad žena napuni 32 godine, on je skoro četiri puta veći nego što je bio na početku puberteta. Nakon menopauze klitoris će biti sedam puta veći nego što je bio pri rođenju. Nemojte unapred da se zabrinete - još uvek će biti mali, tako da taj rast neće biti primetni. A možda je upravo to i razlog zašto starije žene tvrde da je seks s godinama sve bolji.

Zahvaljujući njemu većina doživi orgazam

Vaginalni orgazam postoji, ali mnoge žene imaju problema s tim da ga dožive. Većina žena koristi stimulaciju klitorisa trljanjem, lizanjem, sisanjem... Svaki klitoris ima svoj omiljeni nadražaj, pa je upravo zbog toga važno što bolje upoznati partnerku da biste joj pružili što veći užitak.

Izgleda slično penisu

Iako postoji teorija da su muškarci s Marsa, a žene s Venere, muškarci i žene sličniji su nego što se misli. Prilikom začeća sve bebe imaju isto genitalno tkivo. Oko 12. nedelje počne da se razlikuje bebin polni organ. Dakle, u određenom smislu, klitoris i penis su od istog materijala, samo sklopljenog na drugačiji način. Klitoris ima glavić, kožicu, erektilno tkivo, čak i buja prilikom uzbuđenja.