TUŽBA PROTIV KAZANOVE: Na lažima nas vodio u krevet

Shutterstock
Splitski Kazanova se lažno predstavljao da je sportista i da ima svoj privatni biznis samo da bi zaveo devojke

Splitskom Kazanovi I. M. (24) devojke preti više jer ih je lagao da bi ih odvukao u krevet

Šibenčanka Barbara kaže da se I. M. lažno predstavljao kao sportista koji ima privatni biznis.
"Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Fejsbuku. Tvrdio je da želi ozbiljnu vezu sa mnom, a tek posle sam saznala da već ima devojku. Saznala sam da se lažno predstavljao, jer osoba sa imenom i prezimenom pod kojim se on predstavio, ne postoji. Želim da objavim sve u novinama, kako bih upozorila druge devojke", ispričala je Barbara.

"Splitski Kazanova" se ismejao na pitanje novinara o potencijalnoj tužbi, misleći da ga zove neko od prijatelja i predstavlja se kao novinar.

"Vi ste ozbiljni? Mislim da je sve to pokrenula neka ljubomorna bivša devojka, koja se sada ljuti što sam u srećnoj vezi. Nema veze, često sam bio u društvu tih devojaka koje nisu baš čiste u glavi. Mogu li ja sada njih da tužim za klevetu?, zapitao je hrvatski zavodnik.

Izvori iz policije su objasnili da u ovakvoj situaciji nema elemenata krivičnog dela, jer nije u pitanju reč o poslovima sklopljenim na prevaru ili sličnim situacijama.

Međutim, ukoliko devojke smatraju da im je I. M. naneo psihičku bol, mogu da ga tuže privatnom tužbom i zahtevaju odštetu.