SEKS AFERA U CG: Ucenjuje ministra u gaćama

Miroslav Ivanišević je intimni odnos imao u svom kabinetu posle radnog vremena, a na snimku se prvo čuje dijalog između njih, a potom uzdasi

Miroslav Ivanišević, predsednik Senata Državne revizorske institucije i bivši potpredsednik vlade i ministar finansija Crne Gore, našao se u seks skandalu jer su dva snimka na kojem je s nepoznatom ženskom osobom osvanula na Jujtubu.

Na jednom snimku u početku se vidi obučen Ivanišević i noge devojke.

Potom se slika zamračuje, ali se čuje dijalog između njih, a potom uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio Vijestima, u najvećem delu je vulgaran.

Devojka u jednom momentu kaže: "Debelo ću ti naplatiti ovaj seks".

Potom joj bivši ministar Crne Gore govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: "Ta kola si mi ti kupio".

Na drugom snimku Ivanišević stoji u boksericama. Nakon toga oblači košulju, govori joj: "Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebalo da plaćaš ".

Zatim, dok zakopčava košulju prilazi stolu i proverava mobilni telefon. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu:

"Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim sa ovim", što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Ivanišević je rekao da je snimak u njegovom kabinetu nastao "van radnog vremena" i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila sa ucenama.

On je negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.


Na pitanje da li vidi nešto sporno što je objavljen snimak iz njegovog kabineta, Ivanišević je istakao da je ta ženska osoba "očigledno došla sa namerom da to uradi i snimi".

"Pretpostavljam da se radi o nečemu što se dešava van radnog vremena".

"Nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne dešava se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga sem sebe", rekao je Ivanišević, ističući da se to desilo samo tada.

"To je ona iskoristila jer je došla namerno da snimi, očigledno. To se vidi... Ja sam protiv ove osobe pokrenuo sudski proces, odnosno podneo tužbu radi osporavanja očinstva. S obzirom na to da tok sudskog spora očigledno ne ide u prilog dotičnoj osobi, sa jasnim izbegavanjem obaveza koje proističu iz tog sudskog spora, dotična osoba se bavi onim što najbolje zna, a to su ucene, reketi, pokušaj kompromitacije. Ja samo želim da ta priča dobije epilog kroz institucije sistema. Ta osoba koristi ono što najbolje zna i što ima u svom repertoaru, a to su ucene, reket i pokušaj kompromitacije moje ličnosti", kazao je Ivanišević.

Osoba koju je Ivanišević pomenuo i ranije je na društvenoj mreži Facebook, na svom profilu, objavljivala fotografije na kojima su ona, Ivanišević i dete za koje ona tvrdi da je njihovo.

U septembru prošle godine podgorička policija podnela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge zbog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

http://www.youtube.com/watch?v=RIGSD_Y7dJs
http://www.youtube.com/watch?v=tdoKdFtnsjc