KUPUJE STAN: Ava se seli na Dedinje

Youtube
Ova tetovaža zmaja što nosim na leđima je simbol za Beograd, ja sam sa 18 godina skupila pare i prvi put došla u Beograd i tada se istetovirala. Tako da ja Beograd ne volim od juče ili od pre godinu dana, već ga volim već 6 godina", izjavila je Ava

Ava Karabatić, superfinalista Velikog brata, koja je završila na 3. mestu ovogodišnjeg šoua, nakon izlaska iz kuće Velikog brata rekla je da će se preseliti u Beograd i da bi volela da živi na Dedinju.

"20. maja mi je rođendan, lokaciju ćete odrediti vi, bićete pozvani. Ova tetovaža zmaja što nosim na leđima je simbol za Beograd, ja sam sa 18 godina skupila pare i prvi put došla u Beograd i tada se istetovirala. Tako da ja Beograd ne volim od juče ili od pre godinu dana, već ga volim već 6 godina", izjavila je Ava.

Ava je rekla da nije razočarana što je Žarka pobedio i da ga voli kao brata.

"Volim ga kao brata i uvek je dobrodošao, a facu sam takvu složila zbog Željkovih izjava, jer da nije to pričao ja bih sigurno bila među poslednjih dvoje".

Na pitanje da li je dobila od produkcije novac za seks u kući odgovorila je da nije

"Ne, odgovorila sam kada su me pitali. Ja sam stvarno bila u celibatu godinu ipo dana i meni je seks svetinja, a ja sam sebe smatrala profesionalcem rijalitija, a ispala sam amater što sam dozvolila da me ponesu iskrena osećanja", rekla je Ava.

Starletin otac Ivica je veoma razočaran što njegova ćerka nije pobedila.

"Pa razočaran sam. Nije mi jasan Topov ostanak. Bolje biti bilo kakav karakter, nego nikakav, a Top mi je najveće razočarenje. Ja sam već rekao da mi je ova Kuća delovala kao kuća socijalne ustanove. Svi su se vadili na rak dojke, ovaj je doping, ovaj nema robe...a svi su nosili Avine stvari iz kofera. Što se tiče Avinog preseljenja, već su me pitali da li joj ja finansijski pomažem, već sam rekao da prodajemo nešto u Splitu, da se kupi u Beogradu, jer ja tvrdim i dalje da je ovo jako plodno tlo za poslovnu Avinu karijeru", izjavio je Avin otac.