Aplikacija koja prati otkucaje srca bebe!

BabyWatch se sastoji od prenoivog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za pametne telefone koja omogućava da se čuju i vizualizuju otkucaji srca bebe

Split od 22. do 24. maja okuplja preko 500 informatičkih entuzijasta iz raznih krajeva sveta. Oni će na trodnevnom međunarodnom događaju "SHIFT Conference powered by VIP" predstaviti inovativne startup projekte i ideje.

Na događaju će se takmičiti i start-up "BabyWatch" aplikacija za praćenje otkucaja srca bebe uz koju se dobija i prenosivi ultrazvučni uređaj.

Šta je "BabyWatch"?

Jedan od najvećih stresova trudnica jeste pitanje je li sve u redu sa njihovom bebom između dva pregleda kod lekara. "BabyWatch" se sastoji od prenosnog ultrazvučnog uređaja i aplikacije za pametne telefone koja omogućava da se čuju i vizualizuju otkucaji srca bebe.

Uređaj je male frekvencije i potpuno siguran za korišćenje, a FDA i CEE sertifikati nam omogućuju distribuciju i korišćenje u celom svetu. Druga važna mogućnost je deljenje zvuka i vizualizacije otkucaja srca sa prijateljima i porodicom, a mi svi znamo koliko je danas važno omogućiti ljudima da podele svoju radost i emocije putem društvenih mreža.

U kojoj fazi razvoja je projekat? Kada će se moći da se kupi?

Razvoj aplikacije i uređaja je završen. Uređaji se trenutno proizvode i biće spremni za isporuku početkom jula. Moguće ih je naručiti već danas po sniženim cenama u sklopu "Crowdfunding Indiegogo" kampanje.