SNIŽENJE: Hleb Sava od danas 40,90 dinara

Beogradska pekarska industrija "Klas" snizila je cenu hleba "Sava" i od danas cena tog hleba iznosiće 40,90 dinara po vekni, saopštilo je to preduzeće

BEOGRAD - Beogradska pekarska industrija "Klas" snizila je cenu hleba "Sava" i od danas cena tog hleba iznosiće 40,90 dinara po vekni, saopštilo je to preduzeće.

"Smanjenjem želimo da učinimo sve što je u našoj moći da hleb kao osnovna životna namirnica bude dostupan svim građanima. Ni u jednom trenutku nećemo promeniti tradicionalni kvalitet, ni karakteristike najprodavanijeg proizvoda BPI Klas - hleba 'Sava', čija će gramaža, kao i do sada, biti 500 grama po vekni", istakao je generalni direktor Željko Brozović.

BPI "Klas" je uprkos konstantnom poskupljenju proizvodnje odlučio da postojeću cenu umanji za 15 odsto. Beogradska pekarska industrija potvrđuje svoju društvenu odgovornost, uvažavajuži sve težu materijalnu situaciju potrošača i dokazuje višedecenijsku brigu prema svim ljubiteljima "Save", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, hleb "Sava BPI "Klas postoji u ponudi gotovo 25 godina tokom kojih je zahvaljujući standardno visokom kvalitetu zavredio poverenje svih potrošačkih grupa i izdvojio se kao najprodavaniji proizvod na tržištu hleba u Srbiji.