FNATIC U BEOGRADU: Dolazi jedna od najboljih gejming ekipa!

Fnatic.com
Poznata gejming ekipa Fnatic dolazi u Beograd na ASUS Gaming Challenge najveći gejming događaj na našim prostorima, koji će se održati 7. 8. i 9. juna u tržnom centru Delta City u Beogradu

Poznata gejming ekipa "Fnatic" dolazi u Beograd na "ASUS Gaming Challenge" najveći gejming događaj na našim prostorima, koji će se održati 7. 8. i 9. juna u tržnom centru "Delta City" u Beogradu, između 10 i 20h svakog dana.

Cela organizacija "Fnatic" se sastoji iz nekoliko timova i trenutno su svrstani u najbolje igrače na planeti u igrama "League of legends", "Dota 2", "Starcraft 2" i "Counter-Strike GO".

Godišnje učestvuju na više od 75 događaja širom planete. Na socijalnim mrežama imaju više od 1.200.000 fanova, dok njihove onlajn strimove gleda stotine hiljada ljudi. 2006. i 2009 godine su osvojili nagradu "ESPORTS Tim Godine".

"Fnatic" će učestvovati u turniru u igri "Dota 2", što se i očekivalo, i pružiti gejmerima iz Srbije jedinstvenu priliku da se u lokalnom LAN-u takmiče protiv nekih od najboljih, svetskih igrača.

Takmičarski turniri na "Asus Gamin Challenge" uključuju igre "Dota 2", "World of Tanks" i "Pro Evolution Soccer 2013" za starije učesnike, dok mlađe očekuju takmičenja u igrama "Beyblade", "Skylanders" i "LEGO".

Organizatori kažu da pobednike očekuju vredne novčane i robne nagrade, a ostali učesnici i posetioci su pozvani da se pridruže i osvoje nagrade u "Free-for-All" mečevima koji će se održati u pauzama između zvaničnih turnira.