ISTOČNJAČKO ZADOVOLJSTVO: Seks specijaliteti koje morate da probate

Masažu započnite od korena penisa i polako se krećući prema testisima, a pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju

Vikend još traje i imate vremena da isprobate bar jednu od četiri proverene istočnjačke metode, koje će vam vikend učiniti lepšim, a vaš muškarac će vam biti večno zahvalan,

1. Jen - mo
Zapravo znači umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen-mo je tačka između mošnji i anusa, a muškarac će osetiti potpuno uzvišenje kada sa tri prsta pritisnete tu tačku. Ako pritisnete tu tačku pre nego svrši, on će doživeti orgazam bez ejakulacije.

2. Masaža
Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korena penisa i polako se krećući prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže celog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korena penisa i testisa.

3. Watsu
Ovo je vrsta japanske vodene šijacu masaže, koja potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte i istežite. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim on vas uzima na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.


4. Karezza
Ova reč na talijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete da izdržite bez micanja, a uz to se strastveno ljubite.