ZVEZDE VODILJE: Uhvati je na piće koje voli!

Škorpija voli zdrave koktele, Vaga ne može da odoli bobičastom voću, Bik voli luksuzna pića, a energičnog Ovna će osvojiti slatko-kisele kombinacije u čaši

Zvezde ne odlučuju samo o našem životu, budućnosti i sudbini. One nam kazuju i kako da se obučemo, šta da jedemo i pijemo. Ako imate problema da osvojite devojku svojih snova, saznajte koji je horoskopski znak i preko zvezda otkrijte koje piće voli i oborite je s nogu.

Ovan voli slatko-kisele kombinacije
Energični Ovan voli da eksperimentiše u životu, a takav je i po pitanju pića. Najviše mu odgovaraju slatko-kisele kombinacije kao što su jagode i banane, a oduševiće ga začinjeni kokteli od paradajza. Takođe, radije će izabrati bezalkoholno piće nego alkohol zato što ne podnose posledice koje nosi.

Bik voli luksuzna pića
Bik je jako druželjubiv i prijateljski nastrojen, a osvojiće ga dobra večera. Mada voli intimnija druženja s ljudima koje jako dobro poznaje i pristaje samo na luksuz. Najviše mu odgovaraju i takva, skupa pića kao što su martini i viski.

Za Blizance voli egzotični kokteli
Avanturistički Blizanci vole egzotične stvari, a najviše obožavaju slatke voćne koktele od nara. U svojim pićima vole da osete ukus aromatične vanile, mente i karanfilića, a nekoliko kapi ruma ili votke začiniće njihovo letnje osveženje.

Raka će oduševiti kiseli ukus limuna i sangrija
Osećajni i impulsivni Rak često menja raspoloženja, ali ne i izbor omiljenog pića. Obožava kisele i osvežavajuće koktele od limuna, ali i slatki ukus sangrije i kokosa

Ukrašena čaša i južno voće za Lava
Zabavni i kreativni Lav voli koktele od ananasa, narandže i mandarina s dodatkom ruma ili votke. Najviše mu odgovaraju osvežavajuća pića s kiselim prizvukom, a oduševiće ih koktel u čaši s puno leda i ukrasnih kišobrana.

Devica bira kajsiju
Sofisticirana Devica ima istančani ukus po pitanju pića. Ona ne voli kratka pića, a kod koktela joj je najvažnije da nema previše začina koji vrlo lako mogu da uznemire njen slab želudac. Njoj najviše odgovaraju kokteli s kajsijom i paradajzom pomešani s nekoliko kapi džina ili votke, dok u bezalkoholnoj verziji bira sokove od karfiola i celera.

Vaga ne može da odoli koktelu s bobičastim voćem
Vaga jednostavno ne može da odoli bobičastom voću kao što su borovnice i maline, a oduševiće ga puna čaša koktela pomešanog s votkom ili likerom od navedenog voća. Savršen dodatak piću je plod trešnje, maline ili borovnice koje će ostaviti za kraj. Ovaj znak voli i koktele od breskve.

Škorpija će začiniti zdrave koktele
Energična Škorpija opsednuta je kontrolom, ali kad je alkohol u pitanju ne snalazi se najbolje. Upravo zbog toga najviše joj odgovaraju zdravi bezalkoholni kokteli na bazi šargarepe i lubenice koje neretko začini dodatkom crnog bibera, karija ili kima.

Strelac obožava koktele od manga
Strelac je pravi obožavatelj egzotičnog voća, a najviše voli mango koji će koristiti i za bezalkoholne i alkoholne koktele. On za razliku od drugih znakova svoje koktele meša sa šampanjcem, a ne sa votkom, rumom ili džinom. Za osveženje idealna mu je mešavina ohlađenog čaja od mente i borovnica.

Jarac voli koktele od dinje i lubenice
Praktični Jarac za ukusan koktel iskoristiće sezonsko voće kao što su dinje i lubenice, a po potrebi će mu dodati nekoliko kapi alkohola. Najviše mu odgovaraju slatki ukusi, a neće stati samo na klasičnim koktelima, već će voće iskoristiti za mlečni šejk.

Vodolija voli samo zdrave koktele
Ambiciozna Vodolija opsednuta je zdravljem, pa su bezalkoholni kokteli najbolji izbor za nju. Ona voli da meša dinje, dok će od bundeve napraviti mlečni šejk. Koktele voli da začini muskatnim oraščićem, cimetom i voćem isečenim na kockice.

Ribe pristaju samo na egzotična pića
Ribe su kao i Strelci ljubitelji su egzotičnog voća, a najviše im se sviđaju kokteli s mangom, papajom i dinjom. One baš poput Jarca vole kremasta osveženja pa su šejkovi idealan izbor za njih, ali u posebnim prilikama vole i alkoholna pića kao što su biljni likeri.