CARSTVO UŽITKA: Sve tajne oralnog seksa

Uz malo eksperimentisanja oralni seks će postati neko sasvim novo iskustvo

Uz malo eksperimentisanja oralni seks će postati sasvim novo iskustvo. Svi se slažu da je seks deo života koji se stalno mora da se nadograđuje, da se uvode nove stvari i uvek treba da se trudite da ne bi postao dosadan.

Oralni seks vam tu može mnogo pomoći. Saznajte kako da savladate sramežljivost i dovedite sebe i svog partnera u carstvo užitaka.

1. Oslonite se na njegovo lice
Dok on leži na leđima, vi ga zajašite na način da njegova glava bude među vašim kolenima. Spustite se i svoju vaginu prislonite na njegove usne. U ovom položaju najjednostavnije ćete kontrolisati pritisak i pokrete njegovog jezika, a uz to on će vam moći dirati grudi, guzu i moći će vas gledati u oči, što će dodatno napaliti i vas i njega.

2. "Stražnja vrata"
I vi i on lezite u bočni položaj okrenuti licima jedno prema drugom. Pomaknite se tako da vam usne dođu ispred njegovog penisa, priuštite mu oralni seks. Nakon toga neka i on vama priušti isto. Pri tom se možete posvetiti njegovoj međici, guzi i leđima.

3. 69 stojeći
Ako ste avanturista željni adrenalina ova poza je stvorena za vas. On neka legne na rub kreveta tako da mu stopala ostanu na podu, zaskočite ga kao u običnoj pozi 69, prislonite mu vaginu blizu usta, a vi svoja usta približite njegovoj alatki. Zatim, neka se on polako počne uspravljati, prvo u s
edeći položaj, a zatim neka se ustane. Vi se rukama držite za njegova bedra, a noge omotajte oko njegovog vrata. Neka se on okrene prema krevetu, za slučaj da vi padnete. Iako u ovoj pozi nećete izdržati više od nekoliko sekundi, doživećete obostrano zadovoljstvo i uzbuđenje, naravno ako vas on uopše može podići na ovaj način.

4. Doggy style
U ovoj pozi imate veliku moć i kontrolu nad oralnim seksom, a možete se i poigravati, udaljite se od njegovih usana i jezika, pa se opet približite. Unesite erotsko iščekivanje u seks. On će dodatno uživati, jer se u isto vreme može poigravati i vašom guzom.

5. Aktivirajte i G tačku
Lezite na rub kreveta, a on neka klekne ispred vas. Noge stavite na njegova ramena, a njegova glava neka bude u ravnini s vašim klitorisom dok usnama i jezikom stimulira vaš klitoris, prstima može slobodno lutati vašom vaginom i stimulisati G tačku.

6. Oralni seks sa stilom
Zauzmite omiljenu pozu i prepustite se užitku. Koristite njegovu kravatu ili svoj šal koji ćete staviti oko njegovog vrata i time kontrolisati pritisak i pokrete njegovog jezika, a samim time unijećete i dozu neizvesnosti u sam čin.

7. Obostrano zadovoljstvo
Oboje lezite u bočni položaj, njegova glava neka bude u ravni s vašom vaginom, a njegov penis u blizini vaše glave. Dok vam on pruža oralni seks, možete mu priuštiti odličan "ručni rad".

8. Menjajte poze
Neka on legne na leđa i raširi noge, a vi ga počnite zadovoljavati u tom položaju. Nakon određenog vremena promenite poziciju tako da njegovu alatku ne ispuštate iz svojih usta. Mičite se kružno približavajući se pozi 69, a svaka promena položaja rezultiraće novom stimulacijom njegovog penisa.