NAPALI ĐOGANIJA: Grupa huligana pretukla pevača!

Njega su nepoznati momci presreli na ulici i rukama ga tukli po glavi i telu

Dobro je prošao kako je moglo da bude!
Frontmen dens grupe Fanki Dži Gagi Đogani brutalno je pretučen u subotu uveče. On je prebijen nedaleko od zgrade u kojoj živi u Rakovici. Dok je oko 21 sat šetao Vidikovačkim vencem njega je presrela grupa mladića.

- Sve se desilo iznenada. Gagi je išao ulicom, kad su se odjednom ispred njega stvorili momci koje ne poznaje. Počeli su da mu dobacuju, izgovarali su pogrdne reči, psovke, valjda zato što je poznata ličnost. On je prvo ćutao, a posle im je uzvratio i počela je rasprava. Vikali su, a onda je nastao haos - priča jedan Gagijev prijatelj.

Momci su densera oborili na zemlju i besomučno ga udarali. Na njegovu sreću, nisu imali oružje ni palice, pa je Gagi prošao s lakšim povredama. Oni su ga pesnicama udarali po telu i glavi nekoliko minuta, posle čega su pobegli. Gagi je ustao bez ičije pomoći i nastavio da korača ka svojoj zgradi. Nije želeo da traži pomoć lekara.

Pozvali smo Gagija, koji nije želeo da priča o detaljima ovog incidenta.

- Nisam povređen. Ne želim preko telefona da pričam o tome. Razmišljam da sazovem pres-konferenciju jer ne mogu svima pojedinačno da dajem izjave - bio je kratak Gagi.

Njemu rane vida verenica Milena, a prve koje su ga pozvale kad se pročulo da je pretučen bile su ćerke Luna i Nina, koje su na letovanju.

(S. A. R. - M. D.)

Poznati često meta napada

Slučaj Gagija Đoganija nije jedini. Dosad je više poznatih ličnosti bilo napadnuto. Neko je pretučen, a neko opljačkan. Najgore je prošao Đus, koga su pre tri godine na Konjarniku napala petorica mladića, isprebijala ga bejzbol palicom i otela mu 1.000 evra i zlatni lanac. I Milan Tarot je pretučen pre nekoliko godina, a na meti napadača našla se i glumica Seka Sablić, kojoj je lopov na Vračaru strgao zlatni lanac, prilikom čega je zadobila posekotinu na vratu.