Sandra Afrika pevala himnu splitske Torcide

Zorana Jeftić
Pevačica na nastupu u Dalmaciji zajedno sa fanovima Hajduka izvela pesmu koja veliča njihov omiljeni klub

Sandra Afrika pridružila se navijačima fudbalskog kluba Hajduk iz Splita i s njima uglas otpevala njihovu himnu.

Ona im je ovim gestom zahvalila što su u velikom broju došli na njen nastup u tamošnji klub „Hemingvej“. Kako svi građani Splita navijaju za ovaj klub, himnu Torcide Sandra je otpevala sa čak 2.000 ljudi koji su bili na njenom nastupu.

Pevačica koja u prvi plan ističe svoju zadnjicu zaludela je Hrvate. Kod njih često nastupa i uvek je puno. Tako je bilo i sada u Splitu. Ona je zapalila publiku, a prava histerija je nastala kada je otpevala pesmu koja veliča njihov omiljeni fudbalski klub. Time je dobila još publike u Hrvatskoj, ali je pitanje kako će navijači iz Srbije reagovati na njen postupak. Ne verujemo ni da bi se neka pevačica iz Hrvatske usudila da u Srbiji zapeva pesme koje veličaju Partizan ili Crvenu zvezdu.

- Volim da tamo gde nastupam publiku iznenadim nekom autentičnom numerom iz tog regiona. Ovoga puta sam bila u Splitu, pa sam se dosetila da im otpevam himnu Hajduka, tačnije navijača tog kluba. Ne verujem da će mi srpski navijači zameriti na tome, tim pre što ću se uvek odazvati i njihovom pozivu i rado bih zapevala i njihove himne - kaže Sandra Afrika.

(M. L.)
Druženje sa Splićanima... Peva himnu sa 2.000 ljudi