Budite ljubavnica o kojoj svaki muškarac sanja

Shutterstock
Uz neke korake možete postati boginja seksa, što će vašeg dragog raspametiti, a vaš seksualni život učiniti mnogo bogatijim

Seks na eks u nekom skrivenom kutku kuće vaših prijatelja, naređivanje u krevetu, bezobrazni govor i gruba igra jesu neki od koraka koji će učiniti da vaš dragi poludi za vama.

Muškarci najčešće razmišljaju o svojim devojkama dok masturbiraju, zato mu dajte razlog da žudi za vama i kad niste jedno pored drugog. S druge strane, kad ste zajedno, potrudite se da se između vas javi vulkan strasti, koji muškarac nikad neće moći da zaboravi.

1. Prljave reči

Muškarce neverovatno uzbuđuje kad mu tiho na uvo govorite šta biste voleli da vam radi. Zato mu napunite glavu jakim seksualnim nabojem i izludite ga „prljavim“ pričama. Bezobraznim rečima podstaći ćete ga da doživi bombastičan orgazam i da se oseća posebno u vašem zagrljaju.

2. Pune entuzijazma

Muškarci žele da budu s nekim kog seks zanima i ko to ne odrađuje kao uslugu. Nema ništa zavodljivije od entuzijastične ljubavnice. Ne gurajte seks na poslednje mesto vaših potreba, već mu u svakom trenutku dajte do znanja da ne možete da dočekate da vas dodiruje na određenim mestima, a onda mu priuštite nezaboravnu eksploziju strasti.

3. Budite spremne za seks

Častite ga vrućom porukom dok je na poslu ili mu pošaljite erotske fotografije, od kojih će mu zastati dah. Kad dođe kući, otvorite mu vrata goli i strasno ga poljubite dok ne počne da gori od želje i prisloni vas uza zid. Priuštite mu nezaboravno zadovoljstvo u automobilu, a uvek budite samouverene jer je samopouzdanje neverovatno seksi.

4. Novi trikovi

Ne dozvolite da vas monotonija ubije i napravi od vašeg intimnog života rutinu bez čari i emocija. Isprobajte najrazličijte poze, budite gladni njegovih dodira u svako doba i na svakom mestu. Seksualna želja je kao apetit, zato probajte drugačije i zanimljive ukuse. Ako ste kod prijatelja, iskradite se do neke skrivene prostorije i priuštite sebi jedan seks na eks.

5. Hvalite ga

Često mislimo da su žene te koje komplimenti hrane, ali muškarci podjednako uživaju u lepim rečima i vole da budu maženi i paženi. Ženu koja ima pregršt komplimenata za svog dragog on će poželeti da zadovolji maksimalno kako bi uvek bio njen predmet obožavanja. Zato ga omađijajte lepim rečima i gestovima, znaće da vam se oduži.

6. Preuzmite inicijativu

Dajte instrukcije svom partneru šta bi trebalo da radi i jasno mu pokažite gde i kako biste voleli da vas dodiruje. Muškarac želi ženu koja je sigurna u svoje seksualne želje, zato preuzmite inicijativu i predložite nešto novo, što će osvežiti vaše intimne trenutke. Istražujte sebe i svoje telo zajedno s partnerom, odglumite njegovu gospodaricu seksa.

7. Isprobajte fantazije

O divljoj strasti ne možete ništa naučiti kroz porniće ili erotske romane. Bacite na sto otvorene karte svih fantazija i krenite da ih sprovodite, bilo da je reč o seksu na javnom mestu ili nešto drugo što vas posebno uzbuđuje. Iskoristite svojih pet minuta u liftu i osetite vrhunski orgazam. Napravite sopstveni porno-scenario i prepustite se mašti.