Saznajte sve o njemu iz poljupca!

Ako se njegove usne približavaju ravno prema vama, znači da je on spontaniji, ali i da su mu važnije vlastite potrebe

Iznenadiće vas što sve možete saznati o dečku na temelju njegovih usana i poljubaca...

Otvorene oči

Žene romantične trenutke obično začine zatvaranjem očiju, a za razliku od njih frajeri vole oči držati otvorenima. To je zapravo znak da u potpunosti uživaju u trenutku, uzevši u obzir da su oni vizualni tipovi, a pogotovo kada se radi o seksu.

Naginje glavu

Kad vam se usne opasno približavaju, frajer nastoji da zauzme najbolji položaj naginjući glavu u stranu, što znači da je on spreman na kompromise. Ako se njegove usne približavaju ravno prema vama, znači da je on spontaniji, ali i da su mu važnije vlastite potrebe.

Nestašan jezik

Ako tokom "napada" na vas uopšte ne skriva svoj jezik, reč je o izuzetno strastvenom frajeru. Koristi li prekomerno svoj jezik, kao da imate mikser u ustima, verovatno je sebičan. Ukoliko smatra da su za prvi poljubac dovoljne samo usne, možda se boji da ga pogrešno ne shvatite.

Prilagođavanje

Frajer koji se tokom celog poljupca drži svog istog ritma, nimalo se ne prilagođavajući vašoj brzini i intenzitetu je izuzetno neprilagodljiv. Za onog koji se savršeno uklapa u vaš ritam i želje, može se reći da odlično komunicira sa ženama i prilagođava se njihovim potrebama.