VODITELJKA KURIR TELEVIZIJE OBORILA S NOGU I STROGOG BOSANCA: Dragan Stojković došao na snimanje, ali se ovome nije nadao

Čuveni kompozitor i aranžer retko kada ima reči hvale za nekoga kao što je napravio presedan za domaćicu emisije "Pusti brigu" Ljiljanu Stanišić.

Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

Dragan Stojković Bosanac retko kada ima reči hvale za nekoga kao što je napravio presedan za voditeljku emisije "Pusti brigu" Ljiljanu Stanišić.

Printscreen/Instagram  Dragan Stojković Bosanac

Istaknuti aranžer, kompoziror i harmonikaš zajedno sa ćerkom pevačicom  Aleksandrom Džidžom Stojković, kumom i koleginicom Nadom Obrić i devojčicom Anđelijom Ilić otvoriće novu sezonu nedeljnog popodneva na Kurir televiziji koja startuje u nedelju 22.septembra od 16 časova i deset minuta.

Član žirija "Zvezde Granda" poslao je našoj redakciji video poruku u kojoj je podelio iskustvo sa snimanja emisije.

This browser does not support the video element.

Dragan Stojović Bosanac oduševljen nedeljnim popodnevom na Kurir televiziji  Privatna arhiva

- Dragi moji, moram da se pohvalim da sam učestvovao u jednoj divnoj emisiji nedeljno popodne sa Ljiljanom Stanišić i da mi je bilo neizmerno lepo, ugodno i drago što smo imali svi koji smo bili:moja Džidža, Nada Obrić i jedna divna devojčica koja se bavi stočarstvom.  Imali smo odličnog voditelja, fantastičnog novinara koji nas je pustio sve da kažemo što smo imali bez prekidanja i treme. Tako da 22. septembra će biti premijera ove emisije, nadam se da ćemo se gledati tada - rekao je Bosanac kroz osmeh u video poruci.

Popularna emisija startuje drugog dana vikedna uz šarmantni voditeljski par, koji čine novinarka Ljiljana Stanišić i kuvar Dejan Šutanovac, oslobodiće vas briga svake nedelje od 16.10 časova. Sjajni gosti, dobra zabava, mnogo pesme i muzike i odličan nedeljni ručak, koji za vas priprema vrhunski kuvar. Opusti se i uživaj, baš kako zahteva nedeljno popodne!

Kurir Televizija  Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac

This browser does not support the video element.

"NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO!" Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA  Kurir televiy