ŠTA JE ČOVEK PROMAŠIO - NESTVARNO! Izblamirao se za sve pare, pa pobesneo pred kamerama: Ajde dosta više! Pređite na drugo pitanje!

Italijanski fudbaler Mateo Retegi propisno se obrukao u prvom kolu Lige šampiona.

Roberto Tommasini/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

Atalanta i Arsenal odigrali su bez golova (0:0) u prvom kolu Lige šampiona.

Tim iz Bergama mogao je i do trijumfa na svom terenu, da je tragičar večeri Mateo Retegi iskoristio dve nestvarne prilike u drugom poluvremenu.

U 51. minutu dosuđen je penal za domaći tim, a odgovornost je preuzeo Retegi. Šutirao je snažno, ali njegov udarac na spektakularan način zaustavio je sjajni David Raja. Lopta se posle odbrane golmana Arsenala odbila ponovo do igrača Atalante, koji se našao u još boljoj poziciji da zatrese mrežu, ali usledila je nova blamaža. Imao je celu stranu praznu, mogao je da bira kako će zakucati loptu u gol, ali on je uputio udarac po sredini i Raja je uspeo da odbrani.

Nakon meča razbesnela su ga pitanja novinara.

"Promašio sam penal, ali na greškama se uči. Golman je odlično odbranio, ali sam kod druge lopte pogrešio, nisam ga video jer je brzo ustao", rekao je razočarani Italijan.

Novinari su nastavili da postavljaju pitanja o promašajima, što je razbesnelo Retegia.

"Hajde dosta, idi dalje, pređite na drugo pitanje. Ekipa me je oraspoložila nakon svega, a vi isto pitate", odgovorio je iznervirani fudbaler Atalante.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Olajinka posle poraza od Benfike  Kurir