Glumac osuđen zbog bludničenja nad maloletnikom skriva svoj privatan život: Moamer obrisao fotografiju staru 2 godine sa misterioznom ženom

Moamer drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, no u januaru 2022. je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ljubi misterioznu ženu čime je podstakao nagađanja o njegovom ljubavnom životu. Fotografiju je kasnije obrisao s društvene mreže

RTCG - Zvanični kanal

U regionu je kao bomba odjeknula vest da je glumacMoamer Kasumović osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenja nad maloletnikom pre tri godine. Detalji su procurili u javnost nakon šokantne scene u Beogradskom narodnom pozorištu.

printscreen/youtube/ Alen Ajanovic 

 Nakon što je održana predstava 'Tiho, tiše', koje progovara o vršnjačkom nasilju, mladić iz publike je ustao i priznao da je i sam bio žrtva nasilja. Otkrio je da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja kada je imao 14 godina, a da je počinilac upravo bosansko-hercegovački glumac, koji je najpoznatiji kao Damir Fazlinović iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

Mladić je u potresnoj ispovesti u Narodnom pozorištu rekao da je ceo slučaj dobio sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Nakon ove informacije, Raport se obratio Opštinskom sudu u Sarajevu sa sledećim pitanjima: 'Da li je glumac Moamer Kasumović pravosnažno osuđen za zlostavljanje maloletnika? Ukoliko je to istina, kolika mu je kazna izrečena?'.

RTCG - Zvanični kanal 

Iz Suda su poručili da ne mogu dati informacije. Raport se potom obratio Tužilaštvu Kantona Sarajevo, iz kojeg su potvrdili da je glumac Moamer Kasumović zaista osuđen za kazneno delo bluda, ali je potom svoju kaznu od godinu dana otkupio za 36.500 maraka (oko 18 hiljada evra). Prema informacijama Raporta, pravosnažna presuda donesena je 2021. godine, a u tom periodu Kasumović je 'nestao' iz Sarajeva, odnosno retko se viđa u gradu u kojem je živeo od 1996. godine.

Moamer drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, no u januaru 2022. je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ljubi misterioznu ženu čime je podstakao nagađanja o njegovom ljubavnom životu. Fotografiju je kasnije obrisao s društvene mreže, a otada se više nije pričalo ni o njegovom ljubavnom životu.

Printscreen/Instagram 

 Inače, glumac je odrastao s tri sestre i sa starijom Mirhom se preselio u Sarajevo kako bi se školovao. Kasnije su im se pridružile sestre Rejha i Lejla.

'Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni ko pije ni tko plaća', rekao je Kasumović svojevremeno za Večernji list.

Tada je istakao i da zbog svojih sestara lakše razume žene.

'Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš prepoznati šta ona želi u tom trenutku', objasnio je.

(Kurir.rs/Story/I.M.)

This browser does not support the video element.

Inserti iz filmova i serija, Komemoracija Žarko Laušević  MONDO