FUDBALERI BENFIKE POSLE UTAKMICE KRENULI KA TUNELU, A ONDA - ŠOK! Sa zapadne tribine se čuo glasan aplauz! Evo o čemu se radi (VIDEO)

Fudbaleri Benfike su poneli tri boda iz Beograda u Lisabon sa utakmice prvog kola Lige šampiona.

Printscreen

Golovima turskih fudbalera gosti su na stadionu Rajko Mitić imali prednost od dva pogotka nakon prvog dela igre, a u završnici utakmice je Felisio Milson uspeo da smanji prednost.

Srpski predstavnik nije uspeo da dođe i do izjednačenja, pa su fudbaleri velikana iz Portugala mogli da proslave pobedu sa svojim navijačima koji su iz "kaveza", odnosno dela na tribinama koji je određen za gostujuće navijače.

Nakon toga, dogodilo se nešto neočekivano.

Kada su fudbaleri Benfike krenuli prema tunelu koji vodi ka svlačionicama začuo se glasan aplauz sa zapadne tribine koja je bila popunjena navijačima Crvene zvezde.

This browser does not support the video element.

Aplauz za fudbalere Benfike  Kurir televizija

O čemu se radi?

Aplauz je došao od delegacije omladinske selekcije Benfike.

Mladi fudbaleri su takođe igrali protiv Crvene zvezde, naravno rivali su im bili vršnjaci iz srpskog tima. Njihov meč odigran je na terenu Omladinske škole Crvene zvezde uoči utakmice prvotimaca i završena je identičnim ishodom - pobedom Benfike rezultatom 2:1.

Nakon svoje utakmice, mladi fudbaleri portugalskog tima su zajedno sa trenerima i ostalim članovima ekspedicije iz Lisabona našli mesto na "Marakani" odakle su pružili podršku starijim kolegama.

Kurir sport

   Bonus video:

This browser does not support the video element.

Atmosfera na Marakani uoči meca  Kurir