DIREKTOR KBC PRIŠTINA-GRČANICA LAZIĆ: Radić u stabilnom stanju, upućen u KBC Kosovska Mitrovica radi dalje dijagnostike

Kosovo Online

Dejan Radić iz Starog Gracka koga su sinoć oko ponoći pretukla i opljačkala dvojica još uvek nepoznatih napadača je, nakon hospitalizacije u KBC Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, na dalju dijagnostiku upućen u KBC Kosovska Mitrovica, potvrdio je za Kosovo onlajn direktor KBC Priština-Grčanica Bratislav Lazić.

Lazić je istakao da je Radić prilikom hospitalizacije u KBC Priština-Gračanica bio u stabilnom stanju, ali da je u KBC Kosovska Mitrovica upućen radi dalje dijagnostike, konkretno skenera glave.

"Dejan Radić (1975) iz Starog Gracka, tokom noći je, prema njegovim rečima, napadnut u svojoj kući od strane dvojice napadača, koji su upali u kuću, fizički nasrnuli na njega, naneli mu telesne povrede i, kako on kaže, opljačkali ga, nakon čega su napustili mesto događaja. Pacijent je inicijalno hospitalizovan kod nas na Hirurškoj klinici KBC Priština-Gračanica. Bio je u stabilnom stanju, ali je zbog neophodnosti dodatne dijagnostike upućen u KBC Kosovska Mitrovica, konkretno zbog skenera glave", rekao je Lazić.

Kako je naveo, više informacija o Radićevom zdravstvenom stanju ne može da pruži, jer je dijagnostika u toku.

"U momentima dok je bio hospitalizovan kod nas, Radić je bio stabilnom u stanju, dijagnostika je u toku, nakon čega ćemo videti kakvo će dalje biti njegovo zdravstveno stanje", istakao je Lazić.

(Kurir.rs/Kosovo Online)