POTEZ KOJI JE OSTAVIO SVET U NEVERICI: Najpoznatiji košarkaški insajder zbog šokantne odluke ostao bez 20.000.000 dolara!

Najpoznatiji košarkaški insajder na planeti, čuveni novinar ESPN-a Adrijen Vojnarovski, iznenada je odlučio da se povuče.

Printskrin

Vojnarovski, koji je objavljivanjem ekskluzivnih informacija iz NBA lige stekao nestvarnu popularnost, rešio je da ode u penziju u 55. godini života.

"Svestan sam kolika posvećenost me je vodila kroz ovaj posao, ali sada osećam da me ne vodi. Vreme nije beskonačna stvar i želim da ga provedem na načine koji imaju ličnog smisla. Napuštam sve ovo sa ogromnom zahvalnošću mentorima, kolegama, akterima, pričama, čitaocima i gledaocima. Ja sam bio taj koji je imao najviše koristi", poručio je Vojnarovski u svojoj oproštajnoj poruci.

Zanimljivo, ugledni američki portal "Atlhletic" otkriva da je čuveni novinar zbog ove odluke ostao bez neviđenog bogatstva. Naime, Vojnarovski se ovim potezom odrekao 20 miliona dolara koje bi po ugovoru dobio od ESPN za koji je radio.

Vojnarovski neće potpuno izaći iz košarke, on će u narednom periodu obavljati funkciju generalnog menadžera košarkaške škole "Saint Bonaventur".

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima  instagram/partizanbc