ZBOG OVE SLIKE SVI MISLE DA JE PALO POMIRENJE! Bivši dečko Milice Todorović objavio fotografiju sa devojkom, detalj koji nikome nije promakao izazvao sumnju

Zbog jednog detalja svi misle da se pevačica Milica Todorović pomirila sa Lazarom Granićem sa kojim je nedavno na ljubavni odnos stavila tačku.

Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Milica Todorović i nekadašnji maneken Lazar Granić nedavno su stavili tačku na svoju ljubav, a sada je jedna objava na društvenim mrežama podgrejala sumnje da je došlo do njihovog pomirenja.

Damir Dervišagić, Instagram 

Naime, Lazar Granić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa letovanja, a devojka koja mu je pravila društvo itekako je privukla pažnju javnosti.

Printscreen/Instagram 

Maneken je pozirao bez majice na jahti u zagrljaju devojke koja je nosila beli bikini. Međutim, ono što su mnogi primetili jeste da misteriozna devojka koja krije lice na fotografiji ima boju kose gotovo identičnu kao Milica Todorović, zbog čega pojedini sumnjaju da par krije pomirenje.

ATA images 

Molio Sandru Afriku da ga pomiri sa Milicom
Podsetimo, nedavno su mediji preneli da je Lazar bio na nastupu Sandre Afrike koju je molio da ga pomiri sa Milicom.

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - rekao je očevidac.

kurir.rs/blic

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Milica Todorović progovorila o novom dečku  Kurir