Može da se uzbudi samo kada obuče žensku odeću: Sakriva se od žene koja ništa ne zna, očajan je jer im njegov fetiš uništava brak

"Počelo je kada sam bio klinac, jer sam imao dve starije sestre i igrali smo igre oblačenja. Kada sam ušao u pubertet, otkrio sam da me mekani materijali na mojoj koži uzbuđuju"

Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedan oženjeni muškarac (42) se obratio psihoterapeutu zbog svog fetiša koji preti da uništi njegov brak. Naime, on je očajan jer mu seksualni život propada s obzirom na to da se on može potpuno uzbuditi samo kada nosi žensku odeću. Njegova supruga ne zna da on ima ovaj fetiš. 

"Počelo je kada sam bio klinac, jer sam imao dve starije sestre i igrali smo igre oblačenja. Kada sam ušao u pubertet, otkrio sam da me mekani materijali na mojoj koži uzbuđuju", započeo je svoju priču.

Shuttersotck 

 "Sakrivam svoju žensku odeću u skladištu, a kada moja žena ode u posetu majci za vikend, uzimam je i oblačim. Kada osetim ‘seksualno olakšanje‘, vratim je nazad i obučem se ponovo kao muškarac. Kupujem i prodajem svoju žensku odeću na aukcijskim sajtovima. Mnogi ljudi kupuju moje stvari."

Njegova supruga ima 39 godina i nedostaje joj intimnost sa njim, međutim on više ne može da se se uzbudi bez oblačenja u žensku odeću. 
Psihoterapeut mu je rekao: "Pre svega, želim da vam kažem da mnogi muškarci imaju istu potrebu da nose žensku odeću kako bi bili uzbuđeni. Vašoj ženi nedostaje intimnost i ne osećate se prijatno da joj kažete za svoj fetiš. Morate da se potrudite da da podelite tajnu sa svojom ženom i objasnite da ova potreba nije nužno pretnja vašoj vezi."

"Bilo bi vam veoma značajno i umirujuće da zajedno posetite savetnika za seks i odnose. Možda biste mogli da počnete sami, a zatim da pozovete svoju ženu", završio je psihoterapeut.

(Kurir.rs/TheSun/I.M.)

This browser does not support the video element.

ŠTA NAJVIŠE UZBUĐUJE MUŠKARCE, A ŠTA ŽENE? Dr Milošević: Svako od nas ima neki fetiš, problem je ako preraste U PATOLOGIJU  Kurir TV