IBRA PORUČIO DA JE GLAVNI I ZAPUŠIO USTA ČUVENOM HRVATU! Sada se oglasio i Kapelo! Pljušte prozivke!

Velika bura podigla se u Milanu nakon očajnog starta sezone.

AP Tano Pecoraro, EPA Emanuele Pennacchio

Posle četiri odigrana kola u Seriji A Milan se nalazi na 10. poziciji sa svega pet osvojenih bodova, a razočarali su i na startu Lige šampiona, pošto su na svom terenu ubedljivo poraženi od Liverpula.

Ceh zbog loših rezultata najverovatnije će platiti novi trener Paulo Fonska, koji se očito nije najbolje snašao na klupi slavnog kluba. Milan očekuje derbi sa Interom i u slučaju lošeg rezultata Fonseka će gotovo sigurno dobiti otkaz.

Mnogi se pitaju kakva je uloga Zlatana Ibrahimovića u čitavoj priči i da li legenda Milana snosi odgovornost za aktuelnu situaciju.

Proslavljeni fudbaler Milana Zvonimir Boban nedavno je dao intervju u kom je potkačio Zlatana, a ovaj mu naravno nije ostao dužan.

"Čak ni Boban ne zna koja je moja uloga Sada ću da objasnim. Moja uloga je jednostavna, podrazumeva puno razgovora. Ja sam glavni, ja sam šef i svi ostali rade za mene. Miševi nisu unutar ekipe, oni su izvan nje", rekao je Ibrahimović.

Nakon Bobana oglasio se i legendarni trener Rosonera Fabio Kapelo i dao svoj komentar na situaciju u klubu.

"Proučavao sam dosta prošlost kada sam preuzeo ekipu, ali uneo sam i svoje ideje. Morate napraviti vino od groždža koje uberete. Moramo da pitamo ko je zadužen za strategiju transfera u Milanu. Ibra je rekao da je on glavni, pa onda mora da snosi i neku odgovornost", poručio je Kapelo.

"Ako osvojite titulu, morate da gradite na tim temeljima, a ne da ih uništavate. Proteklih godina potpisali su puno ofanzivaca, a gde su igrači sredine terena i centarfor koji će igrati u šesnaestercu", pita se Kapelo.

On ističe da Milan ne izgleda kao pravi tim.

"U Milanu vidim 11 igrača razbacanih po terenu, a ne ekipu. Tako je bilo i prošle sezone", kaže Kapelo za italijanske medije.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Aplauz za fudbalere Benfike  Kurir televizija